Wednesday, April 22, 2009

Akhirnya..

Yeay yeay dah habis kena supervise oleh mama!! ~_^
Best Best Best!!

Tak tahulah macam mana nak explain rasa best ni. Rasa lega sangat.
Semuanya berjalan dengan baik selama 2 hari walaupun ada masalah sedikit tentang ahli kelompok. Mama ada point out kekurangan tapi biasalah, kita takkan jadi perfect.
And I was happy that mama did point it out. At least I know where I should improve.
Thanks MAMA ~_^

Kata-kata Mama sangat memberi semangat kepada saya.
Saya tau Mama dah tak garang sangat lagi sekarang (dia garang dalam kelas je..hehehe),
tapi rasa nervous tu nak tunggu dia datang..
Pergh! Boleh tahan gak. >_<

I think I'm expecting too much from myself.. Takut sangat nak buat salah..
Bak kata Mama "So What?"
Betul gak. So what kalau kita buat salah? Bukannya kita kena hukum gantung pun kan?
Kita buat salah, lepas tu kita dapat belajar dari kesilapan kita.
Kita dapat pengalaman baru.

So, moral of the story, Don't be afraid to do mistakes
and Don't beat yourself up when you did.
It happens.
So appreciate it and and you'll learn a lot from yourself.. ~_^
Cheers!

4 comments:

an aida said...

congrat dear!!!
mmber punyerlah nebes 2 ari seblm penyeliaan ri tu.hik3x
erm..tQ so much for da great moment with u ri tu.after u ol balik, jmpa farah lak
c u nxt ya!

PhaDee said...

hehehe...dgn kata-kata semangat dari aida, akhirnya padi dapat gagahkan diri juga untuk mengharungi hari yang yang nerbes tersebut...hehehe...
tanks 2 u 2!! looking 4ward 2 c u! ~_^

Zuraidah said...

Haa, ha tak garang lagi? Tak buat benda yang mengarut. Kalau buat kena jugak! Glad you took everything in a positive way.
mama

PhaDee said...

hehehe.. i leraned that from u mama..
THANK U SOO MUCH!! ~_^